Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Zo pas je de Kleur van het Jaar toe zonder de verfkwast in handen te nemen

geschreven door Marie-Louise
Zo pas je de Kleur van het Jaar toe zonder de verfkwast in handen te nemen

Het is je vast niet ontgaan: de kleur Bright Skies is dit jaar uitgeroepen tot Kleur van het Jaar 2022. Een verrassende kleur in het eerste opzicht, maar als je de betekenis erachter hoort, is het meer dan logisch. Bright Skies staat namelijk voor een nieuw begin, iets waar we na de gekke afgelopen jaren allemaal wel aan toe zijn. Een 'teug frisse lucht' en optimistische tint!

Ben jij klaar om met de Kleur van het Jaar aan de slag te gaan, maar is het schilderen van een hele muur iets teveel van het goede voor je? Wij hebben genoeg alternatieven voor je uitgekozen, zodat je tóch met de trendkleur goed voor de dag komt en je die pot verf kunt laten staan. Zo pas je de Kleur van het Jaar toe zonder de verfkwast in handen te nemen!

Sfeerfoto's: ESTAhome, Liviza en Beliani

 
 
 
Tuin

De 4 tuintrends van 2024

geschreven door Gabrielle
De 4 tuintrends van 2024

Natuurlijke tuinen bieden een prachtige setting waarin we onze buitenruimtes kunnen transformeren tot plekken van rust, schoonheid en expressie. In het jaar 2024 presenteren tuinontwerpers en liefhebbers breed aanbod aan inspirerende trends die elk een unieke benadering van t...

meer...