Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

5 kleine aanpassingen in je interieur met een groots effect

geschreven door Marie-Louise
5 kleine aanpassingen in je interieur met een groots effect

Zonder verandering geen groei, aldus Einstein, en dat geldt ook voor ons interieurliefhebbers. We snakken allemaal bij tijd en wijle (of het liefst iedere week) naar een beetje verandering in ons interieur! Omdat een nieuwe vloer, keuken of bank een iets te rigoureuze uitgave voor de meeste van ons is, doe je dit niet iedere maand. Maar er is hoop, want deze kleine aanpassingen in je interieur zijn eenvoudig, betaalbaar én verrichten wonderen in je interieur! You can thank us later ;).

kleine aanpassingen interieurBron: maartje-rosalie via HomeDeco Binnenkijken




 

1. Deurklinken lakken

Het aanbrengen van een likje metaallak op de deurklinken geeft een deur (en gelijk de ruimte) een frisse look. Een kleine aanpassing die relatief weinig moeite en geld kost! Even demonteren, lakken, drogen en monteren en klaar is kees! Let er wel op dat sommige materialen, zoals messing, een speciale behandeling vragen.

deurklinken lakken schilderen interieurBron: binnenbijkim via HomeDeco Binnenkijken




 

2. Vloerplinten & kozijnen schilderen

Aan het schilderen van je vloerplinten en kozijnen zal je misschien niet zo 1, 2, 3 denken, maar het maakt een immens groot verschil in je interieur! Het vergt soms wat moed, maar velen zijn je al voorgegaan. Zoals renovatingwillie, en het resultaat mag er zeker wezen!

kozijnen plinten schilderen interieurBron: renovatingwillie via HomeDeco Binnenkijken


Origin behang palmbladeren taupe
Origin - luxury wallcoverings


 

3. (Stukje) plafond mee schilderen

Dare to be different en schilder een klein stukje van het plafond mee! Een stukje plafond mee schilderen creëert een unieke uitstraling in huis. Daarnaast bakent het ook een bepaalde ruimte in huis af. Schilder bijvoorbeeld een klein vlak boven de eethoek, je bed of zelfs het bad, zoals interiorbynik heeft gedaan, en creëer een knus hoekje! Pak je het liever grootser aan? Schilder dan het hele plafond mee en laat hem matchen met de muren. Door deze kleine aanpassing kun je vooral een kleinere ruimte weer helemaal laten opleven!

stukje plafond mee schilderen interieurBron: interiorbynik via HomeDeco Binnenkijken




 

4. Accessoires

Deze tip had je misschien zelf al bedacht, maar hij is zó effectief dat we hem niet weg kunnen laten: het vervangen van een accessoire hier en daar maakt al een groot verschil. Toe aan verandering waarvoor je het liefst je huis niet uit wil om het te realiseren? Kijk dan eens wat je ergens anders nog in huis hebt liggen (of neus lekker tussen de accessoires in onze webshop) en verschuif het een en ander! Heb je een rustig kleurenpalet? Ga dan voor een kussen en plaid met een kek kleurtje en je hebt een compleet nieuwe zithoek voor je gevoel.

accessoires kleine aanpassing interieurBron: splitlevelhome via HomeDeco Binnenkijken


Kave Home -
Kave Home


 

5. Huidige meubels upgraden

Ben jij je huidige meubels helemaal beu? Geef ze dan zelf een eenvoudige upgrade! Bevestig bijvoorbeeld nieuwe greepjes aan je dressoir, geef een likje verf (ja, is-ie weer) aan je nachtkastje of wat dacht je van je bureau te wrappen met marmeren plakfolie? De keuze is reuze als het gaat om een upgrade!

interieur upgrade kleine aanpassing diy kast greepjesBron: binnenbijkim via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- 1 kale muur, 4 manieren om 'm te stylen
- Geef je tuin een upgrade met deze 5 budget tuinideeën
- Simpele en budget manieren om je huis lenteklaar te maken

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...