Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Gastblog

Gastblog: Bo van Theplaceinterior

Gastblog: Bo van Theplaceinterior

Hi! Welkom bij deze gastblog, wat leuk dat je een kijkje wil nemen in mijn woning. Mijn naam is Bo, ik ben 25 jaar en woon in Zutphen.

Welkom in ons huis! Mijn vriend en ik zijn hier eind 2020 komen wonen en sindsdien druk bezig om van dit huis ons thuis te maken. Ik hou van mijn unieke interieur en zou de stijl beschrijven als een mix en match van bohemien, maximalistisch en mid-century stijl. In ons interieur heb ik veel kleur, warme houtkleuren, velours, unieke accessoires en planten gebruikt om een gezellig en ongewone stijl te creëren.

theplaceinterior-hoekjeBron: Theplaceinterior via HomeDeco Binnenkijken

Wanneer er iemand bij mij thuis komt en dan zegt "oh wat leuk dat heb ik ook!", dan ga ik al nadenken over hoe ik het item kan gaan vervangen voor iets nieuws. Het is echt een trekje geworden dat alles uniek moet zijn, maar dat maakt het voor mij juist leuk! Steeds op zoek naar nieuwe dingen. Hiervoor kan ik vaak goed slagen bij de kringloop van mijn vader. Hij weet precies wat ik wel en niet zie zitten als hij weer wat binnen krijgt, dan wordt er meteen een foto gestuurd voor goedkeuring en legt hij het apart. Ik ben echt gek op vintage items met een verhaal. Zoals bijvoorbeeld het vloerkleed dat uit Parijs komt en bij een operazangeres op de logeerkamer heeft gelegen. Van zulke pareltjes vinden, krijg je toch energie? Het past ook nog eens perfect bij de bank!

theplaceinterior-woonkamerBron: Theplaceinterior via HomeDeco Binnenkijken

Als het aan mij lag dan was het interieur nog gekker en extremer, maar gelukkig heb ik een lieve vriend die mij wat dat betreft een beetje in toom houdt. Hij laat qua inrichting alles aan mij over behalve als ik te ver ga, dan trekt hij de grens. Achteraf denk ik dan wel "ja, de keuken is inderdaad mooi zo zonder gouden spoelbak en kraan". Dan lach ik weer om mezelf dat ik zoiets bedacht had.

Muziek speelt een grote rol in ons dagelijks leven en daarom heb ik er ook voor gekozen om hier een aparte hoek voor te creëren. Onze platenverzameling als wanddecoratie, een mid-century stijl kastje van walnoothout voor de platenspeler en het custom neonbord waren de basis hier. Natuurlijk een paar planten voor de gezelligheid, een fauteuil om lekker te zitten en het muziekhoekje was daar!

theplaceinterior-muziekhoekBron: Theplaceinterior via HomeDeco Binnenkijken

Er moet nog veel gebeuren, maar ik vind het ontzettend leuk om alles stukje bij beetje te zien veranderen! Ik geloof niet dat ik bij één winkel ooit meer dan twee items heb gekocht, behalve dan de tuincentra waar ik altijd helemaal los ga en weer met te veel nieuwe planten thuiskom.

theplaceinterior-plantenBron: Theplaceinterior via HomeDeco Binnenkijken

Wanneer ik klanten heb die voor advies bij mij komen is het natuurlijk niet zo dat ik iedereen adviseer om deze stijl te nemen. Ik vind het enorm interessant om in verschillende woonstijlen te duiken en advies op maat te geven. De uitdaging om voor iedereen een passend interieur te vinden kan voor mij niet moeilijk genoeg zijn. Dan geeft het uiteindelijk alleen maar meer voldoening dat we samen een mooi en uniek geheel hebben gecreëerd! Zoals de wens van een klant om een warme en gezellige woonkamer te maken met alleen gebruik van zwart, wit en grijstinten. Daar volgen nog foto’s van als de woning af is. Over de tekeningen die ik heb gemaakt, zijn zowel ik als de klant enorm enthousiast. Dat gaat echt wel wat moois worden, al zal ik het zelf thuis nooit zonder kleur willen.

Bedankt voor het lezen van mijn gastblog! Op de Instagram pagina van The Place interior vind je meer over mijn eigen woning en de projecten die ik voor klanten doe. Tot de volgende keer!

Gastblog schrijven?
Gooi jij ook jouw hele ziel en zaligheid in de inrichting van jouw huis? Heb jij een inspirerend interieur en zie jij het ook wel zitten om een gastblog voor HomeDeco te schrijven? Stuur een mailtje naar [email protected] en wie weet zien we jouw verhaal online verschijnen!

Zie ook:
- Gastblog: Renske van Interikleur
- Gastblog: Romy van Huisjedevreugd
- Gastblog: Evelyne van Vleugje Eef

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...