Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Dit zegt de keuze voor geur over jouw persoonlijkheid

geschreven door Zuen
Dit zegt de keuze voor geur over jouw persoonlijkheid

Een geur kan jouw woonkamer helemaal omtoveren tot jouw eigen plekje. Maar hoe weet je welke geur jouw persoonlijkheid representeert? Kies je voor een bloemige of toch juist een houtige geur? Jouw voorkeur van een geur kan misschien wel iets over je persoonlijkheid zeggen. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel wat jouw favoriete geur over jou zegt!

Bloemig

Net als de bloemige geuren, sta jij bekend als iemand die mensen om zich heen gelijk kan opfleuren. Bij jou is het glas altijd halfvol en je weet het altijd en overal gezellig te maken. Dit zijn eigenschappen die je speciaal maken. Met jouw bloemige persoonlijkheid kun jij je vrienden en geliefden gemakkelijk op hun gemak laten voelen door jouw aanwezigheid. Doordat jij altijd klaarstaat voor de mensen om je heen moet je natuurlijk niet zelf vergeten. Verwen jezelf eens op iets lekkers, je verdient het!

geurwolkje-interieurBron: Bijdebrouwers via HomeDeco Binnenkijken

Citrus

Kenmerken van citrus geuren zijn dat ze opvallend, elegant en energiek zijn. Dit zijn precies de woorden die bij jou passen. Jij houdt er niet van om stil te zitten, maar ben het liefst altijd wel met iets bezig. Het ontdekken van nieuwe dingen is helemaal jouw ding. Dit kan reizen zijn, maar het kan ook het leren van een nieuwe skill zijn, jij vindt het allemaal geweldig. Wanneer mensen in jouw omgeving zijn, zorg jij ervoor dat zij meer energie krijgen. Het bezig zijn met allerlei dingen kan super leuk zijn, maar vergeet niet soms rust te nemen. Een dagje thuis met je familie of vrienden kan ook namelijk erg leuk zijn!

geel-ornamenten-interieurBron: Meira_athome_ via HomeDeco Binnenkijken

Fruitig

Jij bent net als fruitige geuren speels, fris en lief. Jij bent creatief en vindt het niet moeilijk om doelen te stellen, jij weet wat je wil en weet ook goed hoe jij dit moet bereiken. Voor verandering sta jij altijd open en zorg jij er altijd voor dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft. Door jouw zorgzame persoonlijkheid, weten de mensen om jou heen dat zij altijd bij jou terecht kunnen. Dit is een speciale eigenschap die niet iedereen heeft, wees hier trots op!

zacht-interieurBron: Stijlt via HomeDeco Binnenkijken

Houtig

Wat jij en een houtige geur gemeen hebben is dat jullie beide stoer, warm en puur zijn. Jij houdt niet van small talk, jij hebt het liever over onderwerpen die er écht toe doen. Door jouw wijsheid komen mensen vaak naar jou toe voor advies en waarderen zij deze eigenschap van jou. Een vriendschap met jou is alles behalve oppervlakkig, jij zorgt voor meer diepgang tijdens de gesprekken. Alhoewel jij altijd klaarstaat voor de mensen om je heen, wees niet bang om een keer ‘nee’ te zeggen wanneer iets niet uitkomt, je kunt het!

zwart-warm-interieur-geurstokjesBron: Housenumber_19 via HomeDeco Binnenkijken

Lavendel

Wanneer je aan een lavendel geur denkt, denk je gelijk aan rust. Dit is een kenmerk die bij jou past. Mensen zijn jaloers op jouw structuur, je bekijkt de situatie twee keer voordat jij een keuze maakt. Eenvoudigheid zit in je aard en je vind het niet erg om de leiding aan iemand anders over te laten. Door jouw openheid voelen mensen zich al gauw vertrouwd bij je en komen nieuwe vrienden aanvliegen. Niet iedereen heeft de rust en regelmaat net als jij, wees hier daarom trots op, own it!

interieur-paarse-accentenBron: Huisvanklaasje via HomeDeco Binnenkijken

Oriëntaals

Als mensen jou zouden moeten omschrijven in één woord, zou dat avontuurlijk zijn. Net als oriëntaalse geuren, hou jij er van om de wereld te ontdekken. Jij wilt het liefst de hele tijd reizen en bent niet bang om dit in je eentje te doen. Even me-time is iets dat jij erg waardeert. Het vertellen van verhalen vind jij leuk om te doen, maar jij kan net zo goed een luisterend oor zijn. Je bent een persoon die het gas vaak volledig indrukt, maar het is niet erg om soms even op de rem te trappen. Soms iets rustiger aan doen is helemaal niet verkeerd, ook dan zul je vele avonturen beleven.

avontuurlijk-interieurBron: Bijdebrouwers via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Je interieur in geur: elke kamer een andere geur
- Een heerlijk ruikend huis zonder geurkaarsen
- Brand we love: Geurwolkje

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...