Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

De populairste kleurenpaletten van dit moment

geschreven door Lynn
De populairste kleurenpaletten van dit moment

Kleuren combineren is voortaan een eitje met deze op de natuur geïnspireerde kleurenpaletten. In deze blog ontdek je de meest trendy kleurencombinaties die je interieur tot leven brengen. Maak kennis met het Raw palet, geïnspireerd op ruwe elementen zoals hout en stenen. Voel de connectie met het Lush palet, waar groene en bruintinten een kalmerende sfeer creëren. Laat je verrassen door het Buzz palet, vol vrolijke kleuren die vitaliteit uitstralen. En vergeet niet mee te stromen met het Flow palet, dat je interieur in balans brengt met de rust van de zee. Duik in deze blog en haal de natuurlijke schoonheid naar binnen!

Op natuur geïnspireerde Raw kleuren


raw-kleurenpaletBron: HomeDeco




 

Het kleurenpalet Raw laat de rauwe kanten van de natuur zien, denk aan: stro, paddenstoelen, bijzondere stenen en verschillende soorten hout. Het zijn rijke natuurlijke tinten die nooit overheersen. Je kunt experimenteren met gedurfde accenten om meer diepte en karakter aan je huis toe te voegen. Het Raw palet weerspiegelt de rijkdom en het creatieve potentieel van de natuurlijke hulpbronnen en patronen die we om ons heen zien.

Dit palet bestaat uit zowel diepe, gedurfde kleuren als lichte tinten die iedereen durft toe te passen. Bij het Raw palet passen stoere materialen zoals hout, leer en metaal. De kleuren geven een zachte tint aan de industriële look. Maar je kunt het palet ook met veel andere woonstijlen combineren. Ga voor een combinatie die bij jou past!

Voel de verbinding met het Lush palet


lush-kleurenpaletBron: HomeDeco




 

De natuur geneest en brengt positiviteit. Het is aangetoond dat de kleur groen positieve effecten heeft op zowel onze fysieke als mentale gezondheid. Zo vermindert de kleur stress en wordt je er productiever van. Om verbinding met de natuur te behouden kun je de kleur groen ook toepassen in huis. Een plek waar je het buitenleven kan aanraken, de natuur voelt en verbondenheid ervaart. Dit doen de Lush kleuren met jouw interieur en gezondheid!

Het Lush kleurenpalet bestaat uit kleuren die geïnspireerd zijn op tuinen en bossen. Groene kleuren, bruintinten en zachte lila tonen geven ons een kalm en opgewekt gevoel. Combineer deze kleuren met een paar mooie planten, houten meubels en stoffen van katoen en linnen.

Vrolijk je interieur op met Buzz kleuren


buzz-kleurenpaletBron: HomeDeco




 

Het Buzz kleurenpalet is geïnspireerd op de natuurlijke energie van weiden, prairies en graslanden. Deze kleuren bestaan niet alleen uit neutrale tinten, maar benadrukken juist de vrolijke kleuren in de natuur. Tinten als roze en oranje brengen vitaliteit en verbondenheid in een ruimte, daarom passen ze perfect in ruimtes waar mensen samenkomen. De kleuren kunnen heel goed alleen of in een kleurrijke combinatie worden gebruikt.

Omdat de kleuren voor verbinding zorgen passen ze mooi in de woonkamer, keuken en de tuin. Dit zijn de plekken waar samen wordt geleefd en veel gezelligheid plaatsvindt. Om de ruimte knusser en huiselijker te maken kun je ook het plafond mee schilderen. Combineer met zachte materialen zoals een sierkussens van teddystof, een fauteuil in Bouclé en een paar aaibare plaids.

Flow mee met de zee


flow-kleurenpaletBron: HomeDeco




 

Als je aan de natuur denkt zal je al snel beelden van planten, bossen en veel groen voor je zien. Maar de zee en het strand horen hier natuurlijk ook bij. Het Flow palet is geïnspireerd op de oceaan, golven en de natuurlijke ritmes van de aarde. Het palet bestaat uit tonen van schelpen, grind en zand: deze vormen samen de warme neutrale kleuren die fris en tijdloos aanvoelen. Voor de blauwtinten is de zee als inspiratiebron gebruikt. De kleuren brengen samen balans en rust in huis.

Om je interieur nog dichter bij de zee te brengen kun je gaan spelen met accessoires. Een hanglamp gemaakt van visnetten, strepen op de sierkussen en verzamelde schelpen onder een stolp. Nog meer inspiratie nodig voor een beach vibe interieur? Lees dan verder in deze blog!

Zie ook:
- Voorjaarstrend: Olijfgroen domineert het kleurenpalet
- Dit zijn de mooiste kleurencombinaties voor de slaapkamer
- Stel je eigen kleurenpalet samen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...