Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Badkamer

De badkamer van 2023 inrichten

geschreven door Lynn
De badkamer van 2023 inrichten

Zachte ronde vormen, rijke kleuren en natuurlijke materialen zien we allemaal terug in de nieuwste badkamertrends. Dit wordt een heel leuk jaar om de badkamer een make-over te geven. De strakke, moderne trend van vorig jaar vullen we dit jaar aan met meer kleur en Scandinavische trekjes. De badkamer is natuurlijk een plaatje, maar is bedoeld om te gebruiken. In de uitstraling van de badkamer gaan we wat meer leven! Benieuwt hoe jij de badkamer dit jaar inricht? Lees dan snel verder.

Rijke kleuren

Kleur geeft een vrolijk effect op je humeur. En is dat nou precies wat je nodig hebt wanneer je net wakker bent. We zien dit jaar veel kleuren als koraal rood, terracotta tinten gecombineerd met zand, taupe en beige. Deze kleuren brengen veel warmte en geven een geborgen gevoel. Precies wat jij nodig hebt om even te genieten van je welverdiende me-time.

Wat we ook veel zien is ton sur ton kleurgebruik in de badkamer. Kiezen voor één kleur in de badkamer staat chique, tijdloos en het maakt elke badkamer net even wat zachter. Helemaal in een kleine badkamer zorg je ervoor dat er rust bewaard wordt. Je kunt verschillende kleurentinten met elkaar combineren voor een hotel chique gevoel.

badkamer-nude-tintenBron: Decofavo via HomeDeco Binnenkijken




 

badkamer-tegels-rozeBron: Suzannebouhuijzen via HomeDeco Binnenkijken

Donker staal en glimmend goud

De moderne donkere staal elementen zijn dit jaar gewoon nog te vinden in onze badkamers. Wel combineren we dit met luxe accessoires in glimmend goud, zilver of rose. Ook een opvallende trend is de ondiepe wasbakken met kranen aan de zijkant. Een wasbak hoorde vroeger diep te zijn omdat hier ook in gewassen werd. Maar in deze tijd hebben we dit niet meer nodig. Een kraan aan de zijkant is super handig om je mond te spoelen na het tandenpoetsen.

badkamer-goud-rechte-wastafelBron: Casazwart via HomeDeco Binnenkijken

De waskom plaatsen we ook recht op het meubel. Normaal gesproken lopen deze aan de onderkant iets naar binnen. Dit is naast het makkelijk schoonhouden ook nog eens erg mooi.

gouden-douche-kopBron: Nomadhomebykim via HomeDeco Binnenkijken




 

badkamer-zwarte-accentenBron: Bijrebecca_nl via HomeDeco Binnenkijken

Ronde en organische vormen

Een rond bad, organische spiegels en houten materialen maken de badkamer zacht en vrouwelijk. Dit is iets wat je veel terugziet in de trends van 2023. Er wordt meer gebruikgemaakt van afgeronde hoeken om deze zachtheid te benadrukken.

badkamer-groene-tegels-rondBron: Project_0251 via HomeDeco Binnenkijken




 

Groen in de badkamer

We zullen de komende jaren steeds vaker duurzame en waterbesparende producten terugzien in de badkamer. Maar ook planten zullen nog lang een prominente plek in de badkamer krijgen. Het groen zorgt voor een natuurlijke look en helpt mee om de lucht te zuiveren. Let er wel op dat de plant(en) in de badkamer goed tegen de vocht kunnen. Leer welke planten geschikt zijn voor in de badkamer.

planten-badkamerBron: Huiswaarts via HomeDeco Binnenkijken




 

klimplanten-in-douchekabineBron: Curology

Touch-up met accessoires

Natuurlijke materialen zoals marmer, steen en hout zullen de badkamer gaan sieren. Omdat badkamer meubels best een investering zijn kun je alle trends ook toepassen door middel van accessoires. Shop een houten handdoekentrap, een gouden kraan en zeepdispenser in het koraalrood. Met een paar kleine items maak je al een groot verschil. Wij zijn heel benieuwd wat jullie er dit jaar van gaan maken! Tag @homedeconl vooral op Instagram en Facebook.

badkamer-planten-scandinavisch-rozeBron: Hoff_van_saar via HomeDeco Binnenkijken




 

badkamer-rond-accessoiresBron: Bykaar via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Creëer een spa sfeer in je eigen badkamer
- Deze planten vertoeven graag in je badkamer
- Inspiratie: 10x heerlijke lichte badkamers

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...