Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Brand we love

Brand we love: Geurwolkje

geschreven door Marie-Louise
Brand we love: Geurwolkje
“Ontspanning is dé superpower die mensen in staat stelt te doen wat ze willen.” Robert en Tamsyn - Founders Geurwolkje

Maak kennis met Geurwolkje, een jonge en gedreven onderneming met een duurzame missie en een duidelijke visie: feel good, smell good and be happy. Founders Robert en Tamsyn geloven dat ontspanning dé superpower is die mensen in staat stelt te doen wat ze willen. Drie jaar geleden besloten zij om deze duurzame missie op de kaart te zetten.

Na jaren te hebben gewerkt in een stressvolle omgeving was het voor Tamsyn genoeg. Ontspanning is de sleutel tot alles. "En hoe meer we leren, hoe zekerder we ervan zijn: ontspanning verandert alles. Het maakt ons vriendelijker, sneller, gefocust, gezonder en slimmer. Hoe helder zou de wereld zijn als we allemaal zouden ontspannen?" Robert en Tamsyn wilden het ontdekken.

geurwolkje aroma diffusers etherische oliënBron: Geurwolkje

Een paar jaar geleden waren Tamsyn & Robert op vakantie in Thailand. Daar hebben ze zelf de kracht van aroma diffusers en etherische oliën ondervonden. In Nederland was hier weinig over bekend. Tamsyn besloot samen met haar partner Robert, die een kei is in het opstarten van nieuwe initiatieven, door middel van aroma diffusers en etherische oliën ontspanning aan de man te brengen! Inmiddels hebben ze hun assortiment flink uitgebreid met allemaal fijne natuurlijke producten, zoals mokken en overige woonaccessoires.

geurwolkje aroma diffusers etherische oliënBron: Geurwolkje

Met meer dan 35.000 volgers op Instagram kun je wel stellen dat velen Tamsyn en Robert hebben gevolgd in hun missie: feel good, smell good and be happy.

geurwolkje aroma diffusers etherische oliënBron: Geurwolkje

Wat ook erg belangrijk is aan deze missie, is dat het niet alleen wordt doorgetrokken naar de klanten, maar ook naar het personeel. Geurwolkje gelooft in het remote werken. Dat je overal ter wereld je werk kan doen in een relaxte omgeving naar keuze. Geurwolkje is een moderne organisatie waar wordt gedacht aan mensen, klanten en het milieu.

geurwolkje aroma diffusers etherische oliënBron: Geurwolkje

Ben je nieuwsgierig naar Roberts favorieten? Je shopt ze hieronder!

De-stress thee Slaap Lekker
"Het is een chille thee en ziet er ook nog eens tof uit als je het drinkt. Door de blauwe bloemetjes heeft hij een magische vibe! En ja, ik slaap er zeker lekkerder door!"

Fris Briesje etherische olie blend
"Fris Briesje ruikt niet alleen lekker, maar dit is ook een van onze eerste olie blends. Daar ben ik erg trots op!"

Serenity aroma diffuser
"De Serenity diffuser is een van onze nieuwste diffusers. Het heeft echt een totaal andere look ten opzichte van wat wij aanbieden, maar dat vind ik wel een uitdaging. De klanten zijn er ook erg blij mee!"

Ook vroegen we Tamsyn haar favorieten:

Lente Bries Geurwolkje etherische olie blend
"Ten eerste vind ik de naam heel leuk en het past ook echt bij de geur. De geur maakt me echt vrolijk en doet me denken aan de dag dat het zonnetje weer voor het eerst gaat schijnen in de lente. Dat gevoel dat je weet dat de zomervibes er aan komen!"

Unity diffuser licht hout
"Buiten het feit dat de Unity aroma diffuser een hit was voor Geurwolkje - die heeft ons echt op de kaart gezet - houd ik ook echt van de neutrale uitstraling. Hiernaast vind ik de Sakura stiekem ook wel heel tof, door het wit met licht hout. Ik ben dol op lichte tinten!"

Skintox & Hairtox Argan olie
"Dit is echt een wondermiddel voor je huid en haar. Ik gebruik dit vaak voor mijn krullen om ze gezond, zacht, glanzend en soepel te houden. Zeker een aanrader!"

Wil jij zelf de kracht van aroma diffusers en etherische oliën ondervinden? Bekijk hier de gehele collectie.

Zie ook:
- Sustainable brand we love: Brabantia
- Brand we love: House of Merchant
- Sustainable brand we love: Van Morgen

Vind jouw nieuwe favoriet!

Voordelig shoppen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...